Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση του Lefkatas Tv

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού LEFKATAS T.V.
3.9.2010

Επειδή το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και εστάλη προς διάφορες κατευθύνσεις μια ανακοίνωσις του κου Χρ. Γκανιάτσα ως ιδιοκτήτου του ART T.V. συνοδευόμενη από επιλεκτική δημοσιοποίηση εγγράφων που αφορούν τη λειτουργία του τηλεοπτικού μας σταθμού καθώς και για δήθεν ενέργειές μας εξαπάτησης της τοπικής κοινωνίας κ.λ.π., οι απαντήσεις και επιχειρηματολογία παρέλκουν, σε μια τόσο εμπαθή και στρεβλή προσπάθεια σπίλωσης και τρομοκράτησής μας, αφού πολύ καλά γνωρίζει ο κος Γκανιάτσας ότι όλα αυτά τα κάνει για να νομιμοποιήσει διεκδικήσεις που δεν του αναλογούν, ούτε τις δικαιούται, στο πεδίο των εκπομπών και τις θεαματικότητας.
Ας κάνει νόμιμη χρήση των δικαιωμάτων του στη χρήση των διαύλων εκπομπής και ας αφήσει τους θεατές μας να κρίνουν και να επιλέξουν χωρίς εκβιασμούς και ψευδολογήματα.
Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο κοινό της Λευκάδας που χρόνια τώρα μας στηρίζει και μας προτιμά. Δεν επιθυμούμε αντιπαραθέσεις και τριβές με κανένα, πολύ δε περισσότερο με συναδέλφους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί και ας είναι οι θεατές μας οι πραγματικοί κριτές της δουλειάς μας. Την ιδιότητα του δικαστή δεν την δώσαμε σε κανέναν ιδιώτη, ούτε εμείς , ούτε η τοπική κοινωνία και επομένως καλά θα κάνει ο αυτόκλητος κριτής κος Γκανιάτσας να ασχοληθεί με τα του οίκου του και να πάψει να «κλαψουρίζει» για ζητήματα που δεν τον αφορούν και δεν του αναλογούν.
Επαναλαμβάνουμε ότι δεν προτιθέμεθα να διακόψουμε την επικοινωνία μας με τους κατοίκους της Λευκάδας επειδή ο κος Γκανιάτσας επιθυμεί να εκπέμπει -αυθαίρετα- τις εκπομπές του. Θα παραμείνουμε πιστοί στην πληροφόρηση και την επικοινωνία, χωρίς υστεροβουλίες και σκοπιμότητες.

Για το LEFKATAS T.V.
ΚΤΕΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: