Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αποσύρει την υποψηφιότητα ο Μιλτιάδης Κλάπας

klapas_miltiadhs
Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στο Δήμο της Πρέβεζας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο σημερινός δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας, ο οποίος είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές του Νοεμβρίου, αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά του.
Την απόφαση αυτή αναμένεται να κάνει γνωστή με επίσημη δήλωση την ερχόμενη Δευτέρα.
Η εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια της απόφασης του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει για το νέο δήμο της Πρέβεζας την υποψηφιότητα του σημερινού δημάρχου Λούρου Χρήστου Μπαίλη. Ο κ. Κλάπας, ο οποίος είχε βρει στήριξη στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Παπαχρήστο, διαπίστωσε μετά τις τελικές αποφάσεις του κόμματος ότι στελέχη που ήταν μαζί του δύσκολα θα στήριζαν την ανεξάρτητη κάθοδό του στο δήμο. Έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί από τον προεκλογικό στίβο, απόφαση που θα κάνει γνωστή και επίσημα την Δευτέρα.
Η απόφαση αυτή αλλάζει άρδην τα δεδομένα στο Δήμο Πρέβεζας. Από το κεντροαριστερό χώρο στην κούρσα της δημαρχίας πέραν του Χρήστου Μπαίλη που έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να παραμείνει και ο Γιώργος Νίτσας, ο οποίος εντός των ημερών θα δώσει στην δημοσιότητα την διακήρυξη του συνδυασμού του που θα υπογράφεται από επτά στελέχη της αυτοδιοίκησης προερχόμενα και από τις τρεις δήμους που απαρτίζουν το νέο δήμο Πρέβεζας.
Η υποψηφιότητα του Χρήστου Μπαίλη συναντά αντιδράσεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, κυρίως εντός της πόλης της Πρέβεζας, οι οποίες θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εκφραστούν επίσημα και σε ποιό βαθμό.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: