Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δυο μέτρα και δύο σταθμά ή η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο;

prebeza3
Πέρασαν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από το σοβαρό συμβάν με τους πυροβολισμούς των μπράβων έξω από νυχτερινά κέντρα στην παραλία Πρέβεζας και κατόπιν εορτής η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας προχώρησε στη σφράγιση του ενός καταστήματος με την αιτιολογία των πολλών παραβάσεων, πάνω από τρεις δηλαδή που προβλέπει ο νόμος.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλο το καλοκαίρι και τα δύο καταστήματα ηχορύπαναν την ευρύτερη περιοχή μέχρι σχεδόν το ξημέρωμα και ενώ είχαν υποβληθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι προβλεπόμενες τρεις μηνύσεις η Λιμενική Επιτροπή δεν έπαιρνε απόφαση σφραγίσεως των καταστημάτων.
Άξιο αναφοράς αλλά και δικαστικής διερεύνησης είναι γιατί σφραγίστηκε μόνο το ένα κατάστημα (αυτό με τις λιγότερες μηνύσεις) και όχι και το δεύτερο (αυτό που ομολογουμένως άφηνε άυπνη όλη την περιοχή και είχε υπερτριπλάσιες μηνύσεις).
«Τυχαίο; Δεν νομίζω», όπως λέει και ο...διαφημιστής. Απλά το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και το δεύτερο κατάστημα θα σφραγιστεί όταν σταματήσει να λειτουργεί λόγω καιρικών συνθηκών, αφού είναι καλοκαιρινό.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: