Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ιωάννινα:Καθηγητής έκλεψε υπολογιστή από το σχολείο του

Βγήκε σε κάποιο διάλειμμα και τον έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του - Καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή.Η είδηση όπως είναι λογικό, αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Δεν είναι συνηθισμένο άλλωστε, Καθηγητής Γυμνασίου, συνελήφθη από αστυνομικούς, λίγη ώρα αφού είχε κλέψει έναν υπολογιστή από το σχολείο που δίδασκε!

Η σύλληψή του έγινε ύστερα από καταγγελία του διευθυντή του σχολείου, που διαπίστωσε μετά από κάποιο διάλειμμα ότι ένας υπολογιστής είχε κάνει φτερά. Κάλεσε την αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ενόχου, με το μυαλό όλων αρχικά να πηγαίνει σε κάποιους μαθητές. Η αλήθεια όμως ήταν τελείως διαφορετική...Αρχικά ο καθηγητής το έπαιζε ανήξερος! Σε ό,τι και αν τον ρωτούσαν οι αστυνομικοί η απάντησή του ήταν ''δεν ξέρω''. Όταν όμως οι αστυνομικοί σκέφτηκαν να ανοίξουν το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, έλαμψε η αλήθεια. Μέσα βρισκόταν ο υπολογιστής που είχε χαθεί τυλιγμένος σε μία τσάντα!

Ο καθηγητής οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα και εκεί ομολόγησε ότι έβαλε τον υπολογιστή στο αυτοκίνητό του, σε ένα από τα διαλείμματα. Αμέσως οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: