Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή του τοπικού καναλιού της Άρτας "ART TV".

http://mylefkada.gr/2010/September/arttv.jpg

Επιστολή του τοπικού καναλιού της Άρτας "ART TV".
Άρτα 1 - 9 - 2010


Αξιότιμοι κύριοι,

    Εδώ και πάρα πολύ καιρό, χρόνια θα έλεγα, γράφονται και λέγονται πάρα πολλά περί νομιμότητας τοπικών και περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της περιοχής μας και παράνομων παρεμβολών προς αυτούς.
Τα διαβάζουμε και τα ακούμε όλα αυτά, χωρίς όμως να δούμε και κάποιο στοιχείο, κάποιο επίσημο έγγραφο που να τα επιβεβαιώνει. Επίσης δημοσιεύονται πάρα πολλές καταγγελίες που θίγουν σταθμούς και ονόματα χωρίς δυστυχώς αυτοί που τα δημοσιεύουν να ελέγχουν εάν αληθεύουν ή όχι. Πιστεύουμε βέβαια ότι δεν το κάνουν κακοπροαίρετα αλλά από αγάπη για τον τόπο τους, γι΄αυτό άλλωστε και δεν κινηθήκαμε ποτέ εναντίων κανενός.
Επίσης δεν κινηθήκαμε ποτέ νομικά κατά του παράνομου σταθμού LEYKATAS TV ούτε ποτέ, εώς πριν λίγους λίγους μήνες, είχαμε κάνει κάποια καταγγελία εναντίον του προς τις αρμόδιες αρχές(ΕΕΤΤ και ΕΣΡ) σε αντίθεση με αυτόν που αν και παράνομος έκανε καταγγελία εναντίον μας στην ΕΕΤΤ χωρίς βέβαια να πετύχει τίποτα παρά μόνο να επιβαρύνει την θέση του.
Μετά από την καταγγελία του αυτή και ύστερα από ερώτηση δική μας η ΕΕΤΤ μας έστειλε όλα τα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση του παράνομου αυτού σταθμού. Τα έγγραφα αυτά έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί φαίνεται ότι μέσα από αυτά είχαν ενημερωθεί, εδώ και αρκετά χρόνια, όλες  οι αρμόδιες τοπικές αρχές(Εισαγγελία, Αστυνομία, Πολεοδομία, ΔΕΗ) για την παράνομη λειτουργία του LEYKATAS TV και θα έπρεπε να προβούν στην άμεση διακοπή λειτουργίας του και στην απομάκρυνση όλων των παράνομων εγκαταστάσεων εκπομπής του. Διαβάζοντας κάποιος λογικός άνθρωπος τα έγγραφα αυτά, πραγματικά του γεννάται η απορία  πως αυτός ο σταθμός λειτουργεί ακόμα, αν κάποιοι τον καλύπτουν και με τι αντάλλαγμα ? Και αν αυτός τόσο αυθαίρετα και παράνομα μπορεί να λειτουργεί γιατί να μην ανοίξουμε όλοι από έναν τηλεοπτικό σταθμό?
Αποδεικνύουν επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του LEYKATAS TV προτίμησε να κινηθεί παράνομα και να εξαπατήσει την τοπική κοινωνία και πολλούς φορείς(δεν λέμε όλους, γιατί πολλοί γνωρίζουν την παρανομία του) ότι είναι νόμιμος και θύμα κάποιου κακού καναλιού της Άρτας. Η μόνη ευθύνη που ίσως έχουμε σαν σταθμός είναι που δεν κινηθήκαμε εναντίον του εδώ και πολλά χρόνια, αλλά βλέπετε ήταν ενάντια στις αρχές μας. Όχι όμως και να φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νυκοκοίρης.
Για να αποδείξουμε λοιπόν αυτά που λέμε και για να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια σας στέλνουμε ένα μέρος των εγγράφων της ΕΕΤΤ και του ΕΣΡ. Τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας είναι πάρα πολλά και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να ερευνήσει το θέμα παραπέρα ή δεν τον καλύψουν αυτά που στέλνουμε.
Σας στέλνουμε επίσης έγγραφο της ΕΕΤΤ με το οποίο μας παραχωρεί το κανάλι 24 UHF για εκπομπή του προγράμματος μας ( για να δείτε ποιος παρεμβάλει ποιον).
Επιλέξαμε αυτή χρονική στιγμή να μιλήσουμε και να πούμε την άποψή μας γιατί τα ψέματα πλέον τελείωσαν, τις αμέσως επόμενες μέρες  στην πόλη της Λευκάδας θα αποκατασταθεί η νομιμότητα και θα ήταν άδικο να κατηγορηθούμε πάλι εμείς επειδή κάποιοι έστω και καθυστερημένα αποφάσισαν να κάνουν αυτό που ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν εδώ και χρόνια.  
Πιστεύουμε ότι για την σωστή ενημέρωση του κοινού, αλλά όπως είστε και υποχρεωμένοι για λόγους δεοντολογίας, να δημοσιεύσετε την επιστολή μας και τα έγγραφα που σας παραθέτουμε.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση
για τον ART TV

Γκανιάτσας Χρήστος

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα έγγραφα που μας έστειλε το κανάλι της Άρτας μαζί με την επιστολή του κ. Γκανιάτσα.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1

Δεν υπάρχουν σχόλια: