Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Αναβρασμός για το Δήμο Πρέβεζας

Η αποχώρηση του Μιλτιάδη Κλάπα από την εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Πρέβεζας φάνηκε προ στιγμήν να διευκολύνει το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Όμως οι ώρες που ακολούθησαν αποδεικνύουν ότι το χάσμα μεταξύ των τοπικών στελεχών είναι τεράστιο και δύσκολα θα γεφυρωθεί τις επόμενες ημέρες.
Οι πληροφορίες για νέα κίνηση που επιχειρείται να δημιουργηθεί είναι πολλές χωρίς να είναι σίγουρο ότι αυτή θα πάρει τελικά σάρκα και οστά. Το σίγουρο είναι ότι μία σημαντική μερίδα στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν αποδέχεται την επιλογή του Χρήστου Μπαίλη και αρνείται να συστρατευθεί μαζί του.
Παράλληλα οι πιέσεις που ασκούνται στον Γιώργο Νίτσα να αποχωρήσει από τον προεκλογικό στίβο δεν αποδίδουν και ο δημοτικός σύμβουλος που ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει με δικό του ψηφοδέλτιο.
Ο βουλευτής Πρέβεζας Βαγγέλης Παπαχρήστος ο οποίος επέμενε μέχρι τέλος στην λύση Κλάπα, δεν δείχνει διατεθειμένος για περαιτέρω ανάμειξη στα του δήμου της Πρέβεζας, ενώ όσοι θέλουν να εμπλέξουν στις διάφορες διαδικασίες τον Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου μάλλον τρέφουν ευσεβείς πόθους.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: