Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλιππιάδα: "Βγήκαν" οι καραμπίνες...

Προσπάθησαν να λύσουν τις οικονομικές διαφορές τους με τις καραμπίνες στην Παλιά Φιλιππιάδα.

Συγκεκριμένα περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα κάτοικος της περιοχής πήγε σε κατάστημα ψησταριά στην Παλιά Φιλιππιάδα προκειμένου να λύσει τις οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη της. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν ενώ η αλλοδαπή σύζυγος του ιδιοκτήτη με την χρήση άδειας καραμπίνας προσπάθησε να απομακρύνει τον άνδρα που πήγε στο κατάστημά τους. Οι θαμώνες επενέβησαν και κατάφεραν να αφοπλίσουν την γυναίκα.
Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο άνδρας επέστρεψε στο κατάστημα οπλισμένος με την δική του καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές από τον προαύλιο χώρο του καταστήματος προς το εσωτερικό σπάζοντας την βιτρίνα, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Φιλιππιάδας και κατασχέθηκαν δύο (2) καραμπίνες, οι οποίες θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.
Η αλλοδαπή σύζυγος του ιδιοκτήτη της ψησταριάς συνελήφθη για παράβαση του Ν. «Περί Όπλων» και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας από το Α.Τ Φιλιππιάδας που διενεργεί την προανάκριση ενώ αναζητείται ο άνδρας που πυροβόλησε με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια: