Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Δ.Γιολδάσης: Η ομιλία στους ετεροδημότες

 
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (31-10-10) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η προεκλογική ομιλία του Δημήτριου Γιολδάση προς τους ετεροδημότες του Δήμου Ζηρού. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την αίθουσα να κατακλύζεται από εκατοντάδες ετεροδημότες όλων των περιοχών του νέου Δήμου που εξέφρασαν με ιδιαίτερη θέρμη τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του Δημήτριου Γιολδάση αλλά και συνολικά προς το συνδυασμό <<ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ>>
Τον Δημήτριο Γιολδάση προλόγισε και τίμησε με την παρουσία του ο κ. Παπακωνσταντίνου, Επίτιμος σχολικός σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε την ιδιαίτερη και αδιάλειπτη προσφορά του κ. Γιολδάση στα κοινά της Φιλιππιάδας.
Μετά το πέρας της ομιλίας έγιναν κάποιες ερωτήσεις, αλλά και παρατηρήσεις απο το ακροατήριο ενώ τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γιολδάσης πρότεινε τη δημιουργία μιας συνομοσπονδίας με εκπροσώπους όλων των συλλόγων απο την Αττική, έτσι ώστε να γίνει ευκολότερη και η αντιπροσώπευσή τους στα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά να διασφαλιστεί και η λειτουργία της συνέχειας των συλλόγων στην Αθήνα.
myfilippiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: