Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Φωτογραφική Λέσχη Φιλιππιάδας: Έλα & συ...

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρώτη συνάντηση της Φωτογραφικής Λέσχης Φιλιππιάδας στο Ξενοδοχείο Ιλιάνα την Τετάρτη 3/11/2010. Σε ευχάριστο κλίμα μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να μεταδώσει το πάθος για την φωτογραφία σε άλλους που έχουν δίψα να μάθουν τα μυστικά της φωτογραφικής κάμερας

Να τονίσουμε πως δεν πρόκειται για κερδοσκοπική λέσχη και οι συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 20.00-22.00 είναι δωρεάν.Ο μοναδικός σκοπός της είναι η συνέχεια της περσινής προσπάθειας που είχε δημιουργηθεί με τα ΝΕΛΕ . Στη συνάντηση ο Λευτέρης Καλαμπόκας μας εξήγησε πως θα γίνει μια προσπάθεια να παντρευτεί η θεωρία με την πράξη με αποκορύφωμα των συναντήσεων μια έκθεση φωτογραφίας από τα μέλη της Λέσχης.
Πραγματική ευκαιρία είναι για όσους λατρεύουν την φωτογραφία . Το σίγουρο είναι πως στη ομάδα θα συναντήσετε ανθρώπους ζεστούς και χαμογελαστούς, με κοινό γνώμονα το πάθος σας για την φωτογραφική αποτύπωση της στιγμής και του τοπίου.
Η Φωτογραφική Λέσχη δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και αρχάριους, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα με την κάμερα τους. Η πόλη μας έχει ανάγκη από νέες,φρέσκιες ιδέες όπως τη Λέσχη αυτή και είναι σημαντικό να ανταποκριθεί ο κόσμος. Ήδη από την πρώτη μέρα αρκετοί νέοι αλλά και μεγαλύτεροι από Φιλιππιάδα & την γύρω περιοχή βρέθηκαν στη συνάντηση και δώσανε ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη στις 20.00 στο ΙΛΙΑΝΑ.
myfilippiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: