Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ: ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ

Με τον αέρα νίκης που δημιουργήθηκε την πρώτη Κυριακή, οι δημότες του νέου Δήμου Ζηρού έδωσαν ηχηρό παρόν στην τελευταία κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ζηρού, Δημήτηρη Γιολδάση και έστειλαν σαφές μήνυμα για τον νικητή της Κυριακής.
Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε όλους τους δημότες για την πρωτοφανή στήριξη τους με 48 % στον πρώτο γύρο, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Τη διάθεσή μας για προσφορά σε αυτόν τον τόπο την έχουμε αποδείξει κατά την τρέχουσα θητεία μας στο Δήμο Φιλιππιάδας. Έγιναν έργα που άλλαξαν την καθημερινότητα των πολιτών και δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς.
Ο αντίπαλός μας, εξάλλου, τα επιβεβαίωσε χτες με τον καλύτερο τρόπο.
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να υποβιβάσει τη δράση μας και να υποτιμήσει τους πολίτες, βάλθηκε να απαξιώσει την αποτελεσματικότητά μας και να «βαφτίσει» τα έργα που έγιναν τα περασμένα χρόνια ως έργα της Νομαρχίας.
Είναι, όμως, έργα του Δήμου.
Έργα που διεκδικήσαμε και υλοποιήσαμε στην περιοχή μας.
Είναι έργα δικά σας.
Οι ρόλοι Δήμου και Νομαρχίας είναι διακριτοί
και η χθεσινή σύγχιση ήταν ηθελημένη και σκόπιμη.
 Φίλες και φίλοι,
Είναι πρωτοφανές να κατηγορούμαστε, επειδή κάναμε έργο, και να μην ακούμε ούτε μία ολοκληρωμένη πρόταση από τον αντίπαλο συνδυασμό για το νέο Δήμο Ζηρού.»

Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Γιολδάσης επεσήμανε πως οι πολίτες είναι ο μοναδικός κριτής του έργου της δημοτικής αρχής και για το λόγο αυτό οι Δημότες έφεραν τον συνδυασμό « Δήμος για τον Πολίτη» στην πρώτη θέση με συντριπτική διαφορά.

Με πολιτικό πολιτισμό, συνεχάρη τους εκλεγμένους των άλλων συνδυασμών και διαβεβαίωσε πως απο την πρώτη του νέου έτους, θα συνεργαστούν όλοι μαζί για έναν δήμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Κλείνοντας, ο κ. Γιολδάσης ανέφερε:
«η αποψινή σας συγκέντρωση είναι ο προάγγελος της μεγάλης νίκης που έρχεται.
Θέλω να δώσετε όλοι, δυναμικά το παρόν στις κάλπες την Κυριακή,  ανανεώντας και ενισχύοντας την ισχυρή εντολή του πρώτου γύρου. Όλοι ενωμένοι για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Όλοι μαζί για έναν Δήμο για τον Πολίτη»
Γραφείο τύπου
Υποψηφίου Δημάρχου Ζηρού
Δημήτρη Γιολδάση

Δεν υπάρχουν σχόλια: