Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νεότερα για το περιστατικό στο club του Παναθηναικού

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Πρέβεζα αλλά και όλοι οι φίλαθλοι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από το συμβάν το οποίο χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρο για την περιοχή.

Η αστυνομία μιλά για εκρηκτικό μηχανισμό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές αν οι περίοικοι δεν αντιλαμβάνονταν την πυροδότηση του νωρίς και δεν καλούσαν εγκαίρως την πυροσβεστική. ΟΙ δράστες ήταν αποφασισμένοι να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά αφού για τον μηχανισμό τους επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν φιάλες μεσαίου μεγέθους οι οποίες εάν είχαν εκραγεί θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές.
Πεποίθηση όλων είναι ότι οι δράστες δεν βρίσκονται στην Πρέβεζα αλλά ήρθαν από άλλη περιοχή προκειμένου να καταστρέψουν το κλαμπ. Ο μηχανισμός που τοποθέτησαν εξάλλου αποδεικνύει ότι γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν και τι ζημιά θα προκαλούσαν αν οι φιάλες τελικά είχαν εκραγεί.
Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση ενώ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να ξαναφτιάξουν αλλά και να περιφρουρήσουν τον χώρο τους που αποτελεί «δεύτερο σπίτι τους».
Συνάντηση με μέλη του κλάμπ του Παναθηναϊκού της Πρέβεζας πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ. Κλάπας ενημερώθηκε από τα μέλη του κλάμπ για τις ζημιές που υπέστη ο χώρος τους από την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού ενώ επικοινώνησε διαδοχικά τόσο με τον αστυνομικό διευθυντή όσο και με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για το περιστατικό αλλά και την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών.

pamepreveza