Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Ηγουμενίτσα: 70χρονος ασέλγησε σε 6χρονη σε πατάρι σούπερ μάρκετ!

Το άτυχο κοριτσάκι μίλησε στον πατέρα του για τη φρίκη που έζησε, στα χέρια του... κατά τα άλλα οικογενειακού τους φίλου!

Το περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και προβάλλεται στα κυριότερα θέματα Αλβανικών sites, έγινε το βράδυ του Σαββάτου (22-08-2010). Πρωταγωνιστής ένας 70χρονος, που τον τελευταίο μήνα έκανε παρέα με τον Αλβανό πατέρα της μικρής.
Ο ηλικιωμένος έμαθε ότι το κοριτσάκι έπαιζε σε παιδική χαρά και πήγε να το βρει. Ο 70χρονος είχε σχέδιο: ζήτησε από τους γονείς του παιδιού την άδεια, να το πάρει και να πάει να το κεράσει ένα παγωτό από το σούπερ μάρκετ της περιοχής. Οι ανυποψίαστοι γονείς δέχτηκαν και το μαρτύριο για τη μικρή μόλις είχε ξεκινήσει...
Στο σούπερ μάρκετ ο 70χρονος την οδήγησε στο πατάρι του καταστήματος και ασέλγησε εναντίον της. Στη συνέχεια άφησε τη μικρή που επέστρεψε κατατρομαγμένη στους γονείς της. Με το που είπε στον πατέρα της τι είχε συμβεί, εκείνος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 70χρονο και εκείνος απλά επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει το 6χρονο κορίτσι. Πλέον ο ηλικιωμένος θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας με την διαδικασία του αυτοφώρου.


http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: