Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Λούρο

Εγκλωβισμένοι στην ίδια τους την πόλη αισθάνονται οι κάτοικοι του Λούρου και εγκλωβισμένοι στο δρόμο που διασχίζει την περιοχή βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο εκατοντάδες οδηγοί που κινούνται προς και από την Πρέβεζα και την Λευκάδα.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο είναι πρωτοφανές και η μέριμνα του Δήμου που απλά παρακολουθούσε όταν γίνονταν το έργο εξαντλείται στο αίτημα της παρουσίας τροχονόμου ή της καλύτερης ρύθμισης των φωτεινών σηματοδοτών.

Ο δρόμος που περνά μέσα από το Λούρο είναι ο μοναδικός για τους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Άρτας και όχι μόνο οι οποίοι κατευθύνονται στις ακτές της Πρέβεζας αλλά και της Λευκάδας.

Η διέλευση του όμως απαιτεί υπομονή και προσοχή. Έτσι απογεύματα Παρασκευής και Κυριακής, οι ουρές είναι αναπόφευκτες και πολλοί οδηγοί μένουν εγκλωβισμένοι επί ώρα.

Η κατάσταση όμως δεν είναι καλύτερη και για τους ντόπιους αφού δεν μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση στην εθνική οδό. Πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε λάθος και δυστυχώς όταν έπρεπε κάποιοι να αντιδράσουν δεν έπραξαν απολύτως τίποτα. Σε αυτούς περιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή Λούρου η οποία με την αδιαφορία της επέτρεψε να γίνει μία παρέμβαση καταστροφική για τον τόπο της. Εκ των υστέρων διαμαρτυρίες και λόγια κενά περιεχομένου δεν έχουν κανένα νόημα.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: