Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών υποδέχεται στην πρεμιέρα ο Εθνικός. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Τον νεοφώτιστο στην FOOTBALL LEAGUE 2 Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών θα υποδεχτεί στην Φιλιππιάδα ο Εθνικός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
Ο Μ.Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ιδρύθηκε  το 1928 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με αξιώσεις στη Β’ Εθνική κατηγορία και τα τελευταία 10 χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ-ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ
Στην σημερινή κλήρωση παρευρέθηκε ο Πολιτευτής  Νομού Πρέβεζας  και Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη κ. Περικλής Βασιλάκης ο οποίος εκπροσώπησε τον Υπουργό.

Ο κ. Περικλής Βασιλάκης μετά την σημερινή κλήρωση σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο PrevezaSports.gr
τόνισε: Ο Εθνικός Φιλιππιάδας στην σημερινή κλήρωση είχε το νούμερο 10. Εύχομαι να παίξει στο νέο πρωτάθλημα όπως οι παίκτες που φορούσαν στην φανέλα τους το νούμερο 10. Εύχομαι να μην υπάρχουν στον σύλλογο προβλήματα και να υπάρχει ομόνοια. Στόχος της Διοίκησης, του προπονητή, των παικτών και των φιλάθλων να είναι η καλή πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2, και να προστατευσούν τον σύλλογο από θέματα βίας ώστε να μην υπάρχουν τιμωρίες. Τέλος εύχομαι στον Εθνικό η φετινή του πορεία στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΚΟΖΑΝΗ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
ΡΕΠΟ: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝ.ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ
Ξεκαθαρίστηκε πως στην FOOTBALL LEAGUE 2 θα υπάρξουν 16 ομάδες στον Α’ όμιλο, 17 ομάδες στον Β’ Όμιλο, ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν PLAY-OFF.
Η 1η αγωνιστική πραγματοποιείται στις 12/9 και για τις δύο κατηγορίες, ενώ τα πρωταθλήματα τελειώνουν στις 8 Μαΐου. Τα PLAY-OFF της Β’ και Γ’ Εθνικής ξεκινάνε στις 18 Μαΐου και τελειώνουν στις 5 Ιουνίου.

Κλειδάριθμο πήραν: Αετός Σκύδρας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών (Βορράς) ΑΟ Χανίων και Πλατανιάς Χανιών (Νότος).


prevezasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: