Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια του Εκλογικού Δήμος για τον Πολίτη

Δελτίο Τύπου από το Συνδυασμο ''Δήμος για τον Πολίτη''
Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδυασμού ″Δήμος για τον Πολίτη″ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτριο Γιολδάση .
Παρ’όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση του κόσμου ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες .Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Δημήτριος Γιολδάσης και νυν Δήμαρχος Φιλιππιάδας, στο σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της προεκλογικής του μάχης και μεταξύ άλλων τόνισε:

Η δυναμική σας παρουσία απαντάει σε όσους νόμισαν ότι με προχειρότητες και ευκαιριακές συνεργασίες, μπορούν να απαντήσουν στα προβλήματα ή να δημιουργήσουν προοπτική για ένα Δήμο, με τα χαρακτηριστικά του νέου Δήμου Ζηρού, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο Δήμος μας, που προέκυψε απ’τη συνένωση του Δήμου Φιλιππιάδας, όπου και η έδρα του νέου Δήμου, του Δήμου Θεσπρωτικού, του Δήμου Ανωγείου και της Κοινότητας Κρανιάς. Η δυναμική σας παρουσία, απαντάει στο κύριο ερώτημα των δημοτικών εκλογών. Τι θέλουμε δηλαδη; Θέλουμε την εμπειρία εμπλουτισμένη με νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και εμφανές το δείγμα γραφής ή θέλουμε την ευκαιριακή σύμπραξη δυνάμεων, που αν έχουν δοκιμαστεί, έχουν αποτύχει, ή μέχρι τώρα ήταν μακρυά απ’τα κοινά και την δική σας αγωνία για το μέλλον του τόπου μας;

Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας τάσσεται δυναμικά υπέρ της εμπειρίας, με την ταυτόχρονη ανανέωση. Τάσσονται με αυτούς που μιλούν με το έργο τους και δεν αρέσκονται στα  μεγάλα λόγια και στο τέλος δεν οικοδομούν τίποτε απολύτως″.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο χαρακτηρίζεται απο μεγάλη ανανέωση, μαχητικότητα και εμπειρία. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το   ψηφοδέλτιο του συνδιασμού  είναι  πλήρες και απαρτίζεται απο το μέγιστο αριθμό δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: