Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Στην αντεπίθεση ο Εθνικός Φιλιππιάδας για το γήπεδο


Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ
Απαντώντας στο δημοσίευμα της σελίδας 3 της με αριθμό φύλλου 2242 έκδοσης της εφημερίδας » ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥ», σχετικά με την καταλληλότητα του γηπέδου στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Επανομής στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της FOOTBALL LEAGUE2, η θέση της Διοίκησης του Τ.Α.Π. Εθνικός Φιλιππιάδας είναι πρωταρχικά ότι δεν έχει θεσμικό ρόλο στην κατασκευή του αγωνιστικού χώρου, κάτι το οποίο είναι αρμοδιότητα του Δήμου Φιλιππιάδας, καθ’ ότι το ως γνωστό, το στάδιο ανήκει σ’ αυτόν.
Όσο αφορά στην άποψη ότι δεν έπρεπε να διεξαχθεί ο αγώνας παραπέμπουμε στο άρθρο 10 του Κ.Α.Π. το οποίο στο Α΄ υποκεφάλαιο αναφέρει ότι λόγος μη διεξαγωγής είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι υπερβολικά λασπώδης και στο Β΄ υποκεφάλαιο μιλάει για την περίπτωση που ο αγωνιστικός χώρος είναι πλημμυρισμένος σε τέτοιο βαθμό που να μην αγγίζει η μπάλα
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
το έδαφος. Για το αν συνέτρεχαν οι δυο παραπάνω λόγοι παραπέμπουμε τον υπογράφοντα του άρθρου, στο βίντεο του αγώνα που αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα καθώς και στους απλούς φιλάθλους του Εθνικού που εξέφρασαν την απορία τους για την άριστη εικόνα του γηπέδου, μετά από χρόνια.
Η θέση της Διοίκησης του Εθνικού Φιλιππιάδας είναι ότι η εικόνα του γηπέδου την 6-10-2010 ήταν άριστη αν αναλογιστεί κανείς την επί 90λεπτο καταρρακτώδη βροχή καθώς και την συνεχή βροχόπτωση από τις πρώτες πρωινές ώρες. Και η εικόνα αυτή, σε εμάς που έχουμε την τύχη να ακολουθούμε την ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη μας και εκτός έδρας, μοιραία συγκρίνεται με στάδια άλλων πόλεων όπου αγωνίζονται ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία, των οποίων η κατάσταση μετά από τέτοιες καιρικές συνθήκες είναι επιεικώς απαράδεκτη.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: