Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Ξάδελφος του Τσοχατζόπουλου ο ιδρυτής της «Τροκάσο»

Συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι ο ιδρυτής της οφ σορ εταιρείας «Τροκάσο», όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες ενέργειες, Γιώργος Γκρόζος. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον ξάδελφο του, Νίκο Ζίβρα.

Η «Τροκάσο» είναι η οφ σορ στην οποία ανήκε στο παρελθόν το σπίτι του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου, ενώ παράλληλα εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το μετοχολόγιο του ομίλου MIG, που κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο πρόεδρος της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, Αναστάσιος Γαβριηλίδης, η πραγματική δικαιούχος της οφ σορ εταιρίας «Ρασσαντέλ» είναι η Μονή Βατοπεδίου. Επίσης, ο κ. Γαβριηλίδης φέρεται να είπε πως δεν υπήρξε χειραγώγηση ούτε ένδειξη χειραγώγησης των μετοχών ΟΤΕ και MIG, όταν έγινε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Πηγή: skai.gr

3 σχόλια:

markos είπε...

Για τον Ρουσόπουλο και την παπαδοπαρεα του δεν βλέπω να γράφετε τίποτα εδώ μέσα!!
Τυχαίο;Δεν νομίζω...

viografiko είπε...

Αγαπητέ Μάρκο.Είμαστε ένα αμερόλυπτο blog αν γνωρίζεις κάτι και θέλεις να μας βοηθήσεις εδώ είμαστε να το αναρτήσουμε.Ευχαριστούμε για την ανάγνωση του Blog.

markos είπε...

Για τον Ρουσόπουλο και την συμμορία του ξέρει όλη η Ελλάδα από μένα περίμενε να μάθετε.Απλώς λέω ότι δεν αναφέρατε τίποτα για αυτόν και την ανάμιξη του με την «Ρασσαντέλ».Να μην πω για τον δικo μας εκεί στην Θεσπρωτία τον Μπέζα που από όπου και αν τον πιάσεις βρωμάει!!!