Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ.....

Την λήψη μέτρων ώστε να απομακρυνθούν οι κεραίες που είναι εγκατεστημένες παράνομες, στην Πρέβεζα και την Φιλιππιάδα, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Μεταφορών, ο Βουλευτής Πρέβεζας Βαγγέλης Παπαχρήστος.
Στην πόλη της Πρέβεζας, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, είχε εγκατασταθεί κεραία μεγάλης ισχύος με το σταθμό της σε ταράτσα ιδιωτικής κατοικίας. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι κάτοικοι προέβησαν στην απομάκρυνση της. Ένα χρόνο μετά η ίδια εταιρία επανήλθε με εγκατάσταση δύο κεραιών στο ίδιο σημείο.
Στη Φιλιππιάδα έχει εγκατασταθεί κεραία στο κτίριο του ΟΤΕ μόλις 25 μέτρα από το δημοτικό σχολείο, κοντά στο δημοτικό σταθμό και το 1ο νηπιαγωγείο. Είναι φυσικό οι κάτοικοι να είναι ανάστατοι και οι κοινωνικοί και εκπαιδευτικοί φορείς να έχουν ξεσηκωθεί.
Τότε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Κ.Παπαχρήστος έκανε την ερώτηση στην βουλή και δήλωσε οτι θα μεριμνήσει επι του θέματος!Σήμερα 2 χρόνια μετά βουλευτής της Κυβέρνησης πλέον πιά και δεν έχει κάνει τίποτα.Ο κόσμος έχει χορτάσει απο λόγια τόσα χρόνια επιτελούς ας μεριμνήσει κάποιος για αυτό το θέμα!!Είναι θέμα ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: