Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Βουλευτής εναντίον συμβούλων στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας

Στον απόηχο των αυτοδιοικητικών εκλογών συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας για να κάνει τον απολογισμό του αποτελέσματος. Να εκτιμήσει δηλαδή τι έφταιξε και χάθηκαν οι δύο δήμοι του Νομού. Βέβαια είναι από τα θέματα εκείνα που δεν χρίζουν μεγάλης πολιτικής ανάλυσης, αλλά αυτά που είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού οι πολιτικοί κάνουν πως δεν τα βλέπουν.
Η συνεδρίαση δεν θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν απουσίαζε η τοποθέτηση του βουλευτή Πρέβεζας Δημήτρη Τσουμάνη, ο οποίος ανέφερε ότι ορισμένοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι όχι μόνο δεν στήριξαν τα ψηφοδέλτια στους δήμους, αλλά προχώρησαν και σε ανταλλαγή ψήφων με τους υποψηφίους δημάρχους που στήριζε το ΠΑΣΟΚ.
Ορισμένοι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι ήταν παρόντες στην συνεδρίαση και ζήτησαν από τον βουλευτή να πει πρόσωπα και ονόματα. Εκείνος περιορίστηκε να πει ότι δεν αναφέρεται σε κανέναν από τους παρόντες και δεσμεύτηκε στην επόμενη συνεδρίαση να μιλήσει με ονόματα.
Οι απόντες βέβαια στους οποίους πιθανόν να αναφέρονταν ο κ. Τσουμάνης δεν ήταν πολλοί, έχουν όνομα και επώνυμο, αλλά τα στοιχεία απορούν πολλοί αν υπάρχουν....
Αν δεν υπάρχουν πάντως και αν άμεσα δεν κατατεθούν τότε κάποιοι κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Αν δεν αυτό δεν έχει συμβεί ήδη.
Το παιχνίδι που στήθηκε ειδικά στο Δήμο Πρέβεζας έχει αποκαλυφθεί σχεδόν στο σύνολό του, ενώ όσοι έριξαν όλο το βάρος στο δήμο Πάργας- Φαναρίου, απέτυχαν παταγωδώς. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχουν αυτοί που θέλουν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα. Η ανάληψη ευθύνης άλλωστε υπήρξε πάντα μία δύσκολη υπόθεση.
epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια: